GNR_210325_Logo_90jaar_schuin
GNR > Educatie > Bovenbouw voortgezet onderwijs

Bovenbouw voortgezet onderwijs

Bovenbouw voortgezet onderwijs
Welkom leerkrachten en begeleiders!

Voor elke laag van het onderwijs heeft het Goois Natuurreservaat een educatief aanbod. Hieronder ziet u de producten voor de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Omwille van het diverse karakter van voortgezet onderwijs passen wij altijd de programma’s aan het niveau van de leerlingen aan. Heeft u een vraag of zoekt u met uw eigen project of leerdoelen aansluiting met de natuur en/of staat er niets voor u bij op deze pagina? Neem dan contact op via onze contactpagina.

Natuur- en landschapsbeheer

Wilt u samen met een groep actief iets betekenen voor de Gooise natuur? Regelmatig doet het Goois Natuurreservaat teambuildende beheerswerkzaamheden. Informeer voor u groep naar de mogelijkheden via gooisnatuurreservaat@gnr.nl.

Groepsverblijf ‘t Laer

In natuurgebied Zuiderheide, met bos, heide, zandverstuivingen en enkele kleine vennetjes heeft Goois Natuurreservaat een groepsverblijf voor veldwerk en natuureducatie, ’t Laer. Het gebouw biedt onderdak aan groepen die kleinschalig natuurbeheer verrichten. Ook scholen die een ruimte zoeken voor natuurbeleving, natuureducatie of veldonderzoek zijn van harte welkom. Meer informatie vindt u op onze website.

Programma op maat

Voor elke leeftijdsgroep heeft het Goois Natuurreservaat een educatief aanbod, maar we begrijpen goed dat maatwerk soms het beste past. Daarom bieden wij in samenwerking met onze educatieve partners een variatie aan pop-up educatie aan. Onze boswachters komen bijvoorbeeld graag in de klas vertellen. Of wat dacht u van een thematische wandeling mét gids. In de schaapskooi Blaricum en nabij speelbos ‘t Laer zijn de natuurgidsen van het Instituut voor natuureducatie (IVN) onze vaste partners. Graag kijken wij met elkaar wat uw wensen zijn en hoe wij het beste met jullie onze natuur kunnen beleven, het is immers ook jullie groene achtertuin!      

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd met *