GNR_210325_Logo_90jaar_schuin
GNR > Educatie > Middenbouw basisonderwijs

Middenbouw basisonderwijs

Middenbouw basisonderwijs
Welkom leerkrachten en begeleiders!

Voor elke laag van het onderwijs heeft het Goois Natuurreservaat een educatief aanbod. Het aanbod voor de middenbouw van de basisschool is op dit moment nog in ontwikkeling. Heeft u een vraag of zoekt u met uw eigen project of leerdoelen aansluiting met de natuur en staat er niets voor u bij op deze pagina? Neem dan contact op via onze contactpagina.

Speelbos ‘t Laer

‘t Laer is het eerste speelbos van het Gooi. Het is een populaire speelplek voor kinderen van 4 t/m 14 jaar, met uitsluitend natuurlijke speelelementen zoals een beekje, een boomstammenpad, holle weggetjes en nog veel meer. Kinderen kunnen zich uren uitleven met zand, water, keien, bomen klimmen en hutten bouwen. Voor de (groot-)ouders zijn er zitbanken. Speelbos ‘t Laer is open tussen zonsopgang en zonsondergang, zoals alle natuurgebieden van het Goois Natuurreservaat. Het adres is Oude Postweg 1, Laren. Er is beperkte parkeergelegenheid. Kom bij voorkeur met de fiets.

Programma op maat

Voor elke leeftijdsgroep heeft het Goois Natuurreservaat een educatief aanbod, maar we begrijpen goed dat maatwerk soms het beste past. Daarom bieden wij in samenwerking met onze educatieve partners een variatie aan pop-up educatie aan. Onze boswachters komen bijvoorbeeld graag in de klas vertellen. Of wat dacht u van een thematische wandeling mét gids. In de schaapskooi Blaricum en nabij speelbos ‘t Laer zijn de natuurgidsen van het Instituut voor natuureducatie (IVN) onze vaste partners. Graag kijken wij met elkaar wat uw wensen zijn en hoe wij het beste met jullie onze natuur kunnen beleven, het is immers ook jullie groene achtertuin!      

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd met *