GNR > Educatie > Buitenschoolse opvang en kinderopvang

Buitenschoolse opvang en kinderopvang

Buitenschoolse opvang en kinderopvang

Welkom leerkrachten, pedagogisch medewerkers en begeleiders!

Voor elk niveau heeft het Goois natuurreservaat een educatief aanbod. Hieronder ziet u de producten geschikt voor buitenschoolse educatie, kinderopvang en meer! Heeft u een vraag of zoekt u met uw eigen project of groep aansluiting met de natuur en staat er niets voor u bij op deze pagina? Neem dan contact op via onze contactpagina.

Educatieve kleuterpaden

In het Goois Natuurreservaat zijn speciaal voor kleuters, twee leuke educatieve wandelpaden aangelegd. Ze zijn te vinden bij de schaapskooi Blaricum en in het Spanderswoud ten noordoosten van Hilversum. De kleuterpaden bieden naast een prachtige wandeling door bos en over heide ook diverse spannende activiteiten om de natuur op een actieve en gezellig manier te beleven! Om de kleuterpaden te lopen zijn de doe-pakketjes zijn in onze webshop te verkrijgen. In de loop van 2023 worden de kleuterpaden herzien en staan er werkzaamheden gepland. Er komt dan ook nieuw educatief materiaal! Om nog even te genieten van Martin Mol en Lineke Lam zijn de huidige doe-pakketjes nu nog in onze webshop verkrijgbaar.

Speelbos ‘t Laer

‘t Laer is het leukste speelbos van het Gooi. Het is een populaire speelplek voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, met uitsluitend natuurlijke speelelementen zoals een beekje, een boomstammenpad, holle weggetjes en nog veel meer. Kinderen kunnen zich uren uitleven met zand, water, keien, bomen klimmen en hutten bouwen. Voor de (groot-)ouders zijn er zitbanken. Speelbos ‘t Laer is open tussen zonsopgang en zonsondergang, zoals alle natuurgebieden van het Goois Natuurreservaat. Het adres is Oude Postweg 1, Laren. Er is beperkte parkeergelegenheid. Kom bij voorkeur met de fiets. Nieuws! Speelbos ‘t Laer heeft in de herfst een nieuw speelelelement gekregen: Het Natuurtheater. Ook worden natuurlijke speelmaterialen aangevuld en onderhoud gepleegd.  

Gerelateerde berichten