GNR > Vernieuwing terreinborden > Nieuwe huisstijl

Nieuwe huisstijl

Nieuwe huisstijl

We hebben te maken met borden met verouderd logo, aanspreektekst en huisstijl. Met de nieuwe borden zijn de borden weer in de nieuwe huisstijl.

Ook het materiaal is veranderd. Voor de terreinborden hebben we gekozen voor duurzame materialen. Een houtenpaal en een rijstvlies bord. Rijstvlies is een afvalproduct uit onze voedselketen. Rijstvlies is gemaakt van biologisch restafval en heeft een zeer lange levensduur. Het plaatmateriaal heeft de uitstraling van hout, maar heeft sterkere eigenschappen dan een houtsoort. Zo heeft het materiaal geen last van noesten, scheuren en is bestand tegen de schadelijke gevolgen van zon, regen en sneeuw. De huidige aluminium borden worden gerecycled. De oude voorraadborden kunnen liefhebbers kopen op het Schaapscheerdersfeest van het GNR op 1 juni.

Entreeborden

We voegen ook een nieuwe lijn aan onze huidige borden toe. Bij de grote ingangen komen entreeborden, waarmee de bezoekers welkom worden geheten door een soort uit het gebied. Bij de ingang van natuurgebieden Zanderij Crailoo en Fransche Kamp staan de eerste exemplaren al. In 2024 komen ook bij de andere ingangen van de grotere natuurgebieden, zoals de Tafelbergheide, Hoorneboegse Heide of het Spanderswoud een ’welkomstbord’ te staan.

Gerelateerde berichten