GNR > Actueel > Nieuws > Nieuwsbrieflezers brengen mooi bedrag bij elkaar voor herstel schaapskooi Laren

Nieuwsbrieflezers brengen mooi bedrag bij elkaar voor herstel schaapskooi Laren

Nieuwsbrieflezers brengen mooi bedrag bij elkaar voor herstel schaapskooi Laren

Tot ons grote verdriet raakte onze schaapskooi in Laren zwaar beschadigd door de storm van vrijdag 18 februari. De achtergevel en een deel van het dak is over de hele breedte compleet weggeblazen. Precies op de plek waar de drachtige schapen stonden, soms al met lammetjes.

Een oproep onder nieuwsbrieflezers van het Goois Natuurreservaat om een bijdrage te doen voor het herstel van de schaapskooi eind februari heeft een prachtig bedrag van zeker 7.000 euro opgeleverd. Daar zijn wij ontzettend blij mee! De verzekering dekt namelijk helaas niet alle schade. Nieuwsbrieflezers, ontzettend bedankt voor jullie gulle steun!

Hoe nu verder?

Het wordt een flinke klus om de schaapskooi te herstellen. Zoals het er nu naar uitziet, gaan de herstelwerkzaamheden na de zomer van start. De verplichte bouw biedt ook kansen. Zo willen we de uitstraling van de stal verbeteren, zodat die authentieker oogt en beter in het landschap past. Ook willen we het gebouw verduurzamen. Hierbij kunnen we nog steeds steun gebruiken!

Mocht je nog geen gift hebben gedaan voor de schaapskooi, dan is die zeker nog zeer welkom. Je helpt ons al met een eenmalige bijdrage vanaf 5 euro. Je kunt dit doen door op onderstaande knop te klikken. Enorm bedankt!

Ja, ik geef een eenmalige gift

Gerelateerde berichten