GNR > Actueel > Nieuws > Geen Gooise Heideloop, wel sportief bewegen met fotowedstrijd

Geen Gooise Heideloop, wel sportief bewegen met fotowedstrijd

Geen Gooise Heideloop, wel sportief bewegen met fotowedstrijd

 

Helaas kan er vanwege Corona nog geen Gooise Heideloop worden georganiseerd maar sportievelingen worden wel uitgenodigd om nu van de bloeiende Gooise heide te komen genieten. Hieraan is een fotowedstrijd gekoppeld. Insturen kan tot en met 15 september 2021.

De opdracht is simpel: Maak als gezin, wandelgroepje, hardlopers of Nordic walkers een zelfgekozen wandeling over een Gooise heide en maak een foto waar uw groep op staat met de heide als decor. Stuur uw mooiste foto van minimaal 2 MB naar: info@gooiseheideloop.nl (max. 2 per deelnemer). Insturen kan tot en met woensdag 15 september 2021.

De enige voorwaarde voor een goede foto is: uw groep staat op de foto in een heidelandschap in het Gooi. Het is aan de fotograaf op welke creatieve, artistieke of technische manier dit wordt weergegeven. Een jury bestaande uit de voorzitters van de atletiekverenigingen en de directeur-rentmeester van het Goois Natuurreservaat beslist over de mooiste foto’s. Bijzonder is dat de winnende foto in de Gooi- en Eemlander wordt afgedrukt. En de mooiste foto’s zullen ook getoond worden op facebook, Instagram en de websites van het GNR en de drie atletiekverenigingen.

Mooie traditie

De drie Gooise atletiekverenigingen; Gooise atletiekclub (GAC) in Hilversum, AV Zuidwal in Huizen en Tempo AV in Gooise Meren, organiseren al een paar jaar samen met het Goois Natuurreservaat de Gooise Heideloop. Alle opbrengsten van de loop komen ten goede aan het in stand houden van ruim 2800 hectare Gooise natuur.

Met dit succesvolle evenement wordt de mooiste periode met de bloeiende heide bij iedereen op sportieve wijze onder de aandacht gebracht. Ondanks dat de Heideloop nu niet kan doorgaan, hebben de organisatoren met deze fotowedstrijd een alternatief bedacht om met uw groep op sportieve wijze te genieten van de paarse heide.

Gerelateerde berichten