GNR > Actueel > Nieuws > Ga mee op midzomeravond excursie!

Ga mee op midzomeravond excursie!

Ga mee op midzomeravond excursie!

‘s Avonds de natuur in?  Dat kan op midzomeravond! Op 21 juni, van 20:00-22:00 uur organiseren IVN en het Goois Natuurreservaat een excursie langs de natuurverbindingen van de Groene Schakel bij Anna’s Hoeve. Aanmelden is verplicht. Dat kan via de website van het IVN Gooi en Omstreken.  

Natuur verbinden gaat niet vanzelf, maar is wel nodig om de natuur te beschermen. En dit is precies wat met de Groene Schakel wordt gedaan: hier wordt de natuur van het Goois Natuurreservaat verbonden met de Utrechtse Heuvelrug.

We nodigen je uit om te ontdekken hoe de natuur en recreatie nieuwe kansen krijgen in dit drukbezochte gebied aan de rand van Hilversum. Je bent welkom op de bijna 😊 langste dag van het jaar om mee te wandelen met een IVN-natuurgids.

Bij Anna’s Hoeve wordt op dit moment hard gewerkt. Het gebied rond de natuurbrug richten we zo in dat het geschikt wordt voor zowel recreatie en rustgebied voor de dieren. Zoals de reeën die zich in het zachte avondlicht misschien wel laten zien in het naastgelegen rustgebied van het Laarder Wasmeer. Of de boomvalk die jaagt boven het water.

Om te zorgen dat er voldoende gidsen zijn voor de excursie, vragen we je vooraf aan melden via de website van IVN.

De excursie gaat door terrein waar niet altijd paden zijn: het is daarom niet geschikt voor wandelwagens of mensen die slecht ter been zijn. Doe stevige (wandel)schoenen aan en check jezelf achteraf op teken. Het meenemen van honden is bij deze excursie niet toegestaan.

Gerelateerde berichten