Ontmoet onze mensen
GNR > Over ons > Organisatie > Ontmoet onze mensen > In gesprek met… Ella van der Lof

In gesprek met... Ella van der Lof

In gesprek met… Ella van der Lof

Mijn naam is Ella van der Lof. Ik ben lid van de GNR-klankbordgroep namens IVN Gooi en Omstreken. Of eigenlijk wás, want vanaf maart stop ik bij het bestuur van IVN Gooi en Omstreken en daarmee de klankbordgroep en start ik als coördinator van de IVN-werkgroep jeugd. Ook ben ik vrijwilliger bij de GNR-natuurwerkgroep op de Westerheide.

IVN staat voor Instituut voor Natuureducatie. Dit kun je zien als een groep enthousiaste mensen die jong en oud laat beleven hoe leuk, gezond en waardevol de natuur is. Vaak in de natuurgebieden van het Goois Natuurreservaat.

Slootjes en bodemdieren

Onze werkgroep jeugd organiseert allerlei activiteiten op het gebied van natuureducatie zoals slootjes- of bodemdierdagen. We bereiken hier veel gezinnen mee. Daarnaast werken we vaak samen met GNR, zoals met excursies, gidsen in de Schaapskooi, activiteiten bij Groepsverblijf ’t Laer en schoollessen. Deze samenwerking vind ik leuk omdat het Goois Natuurreservaat veel organiseert voor schoolklassen. Daarmee komen alle kinderen in de natuur, ook degenen die dit normaal niet doen. IVN en het GNR vullen elkaar daarom goed aan.

Meer weten? Kijk op https://www.ivn.nl/afdeling/gooi-en-omstreken/

Gerelateerde berichten