Agenda

Herfstexcursie IVN Gooi eo - Natuurbeeld-Masterclass

24-09-2017 - 14:00/17:00 | Restaurant Robert (Spanderslaan 1 in Hilversum)

Zondag 24 september organiseert IVN Gooi eo. een herfstexcursie in het Spanderswoud met natuurfotografie en -film als onderwerp. Interessant voor iedereen die wat meer wil leren over het maken van natuurbeelden, geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De gidsen vertellen u niet alleen van alles over de natuur om u heen maar laten u ook zien hoe u met uw fototoestel of smartphone de mooiste opnames kunt maken.

Bent u een meer ervaren filmer of fotograaf, dan krijgt u aanvullende 'tips en tricks'. Het is geen verplichting, maar na afloop van de excursie kunt u bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid deelnemen aan een Masterclass, waar de beelden die tijdens de excursie zijn gemaakt worden besproken door Lars Soerink, natuurfilmer en fotograaf bij Vogelbescherming Nederland.

Gedurende dit zaalprogramma ziet u tevens prachtige shots uit de Natuurbeelden-collectie van Beeld en Geluid, de grootste verzameling beelden van Nederlandse flora, fauna en landschappen. Dit verbluffende beeldmateriaal, geprojecteerd op het grote bioscoopdoek in de theaterzaal van Beeld en Geluid, wordt muzikaal begeleid door de Japanse pianiste Shoko Nagamachi.

Kosten

Deelname aan de herfstexcursie is gratis. Het bijwonen van de Natuurbeelden-Masterclass en bespreking van uw werk kost €7,50, inclusief een kopje koffie/thee. Met een Museumkaart of BankGiroLoterij VIP-kaart hebt u gratis toegang.

Aanmelden voor de masterclass via http://www.beeldengeluid.nl/agenda/201707/natuurbeeldenexcursieenmasterc...

Locatie

De herfstexcursie start om 13.30 uur, op de parkeerplaats van Restaurant Robert (Spanderslaan 1 in Hilversum). Om 15.00 uur bent u weer terug bij het startpunt, zodat u voldoende tijd hebt om naar Beeld en Geluid te fietsen/rijden. De aansluitende bijeenkomst bij Beeld en Geluid begint om 15.30 uur en duurt tot 17:00 uur.