GNR > Actueel > Nieuws > Laatste werkzaamheden in natuurgebied Anna’s Hoeve

Laatste werkzaamheden in natuurgebied Anna’s Hoeve

Laatste werkzaamheden in natuurgebied Anna’s Hoeve

Komende maanden laatste grote werkzaamheden in Anna’s Hoeve.

Parkeerplaats Anna’s Hoeve is gesloten

De herinrichting van natuurgebied Anna’s Hoeve is inmiddels gestart. De parkeerplaats van het Goois Natuurreservaat is al opgeruimd. Bezoekers Anna’s Hoeve kunnen nu 200 meter westelijker terecht op het parkeerterrein bij de sportvelden aan de Liebergweg.

Wat gaat er nog meer gebeuren?

De bestaande Weg over Anna’s Hoeve wordt verwijderd. Let op de borden van de gemeente Hilversum voor de meest actuele informatie. De route van de oude weg wordt opnieuw ingericht als natuurgebied.

De berg van Anna’s Hoeve krijgt een opknapbeurt.

Er komen nieuwe wandelpaden, een vlonderpad over de Bergvijver en er worden extra poelen en waterpartijen gegraven. Het oostelijk deel van het natuurgebied wordt rustgebied voor de dieren die de natuurbrug Anna’s Hoeve gebruiken.

Provincie Noord-Holland werkt hier samen met gemeente Hilversum en het Goois Natuurreservaat, aan de afronding van het project Voltooiing Groene Schakel. Actuele informatie over de werkzaamheden in het natuurgebied vind je op de website van provincie Noord-Holland: https://www.noord-holland.nl/Onderwerpen/Natuur/Projecten/Voltooiing_Groene_Schakel

 

Gerelateerde berichten