GNR > Actueel > Nieuws > GNR bedankt alle donateurs voor hun steun in 2021!

GNR bedankt alle donateurs voor hun steun in 2021!

GNR bedankt alle donateurs voor hun steun in 2021!


We willen jou als donateur ongelooflijk bedanken voor je steun dit jaar. Dankzij jou hebben we een extra projecten kunnen uitvoeren om de natuur te versterken. Zo hebben we 7.000 m2 aan bloemenakkers kunnen inzaaien op verschillende plekken. In de zomer van 2022 verwachten we de eerste, uitbundige bloei van de akkers!

En dankzij een gulle extra gift van een donateur hebben we een jonge Charolais-fokstier kunnen aanschaffen. Ook voor volgend jaar hebben we weer veel mooie plannen. Jouw steun blijft hard nodig om onze kwetsbare Gooise natuur te behouden en beschermen. Kijk op gnr.nl/steun voor alle mogelijkheden.

Nalatenschap, Fonds op Naam en in actie voor de Gooise natuur met je bedrijf

Wist je dat je ons ook kunt steunen door een schenking te doen voor een natuurproject, bijvoorbeeld via een Fonds op naam? Dit biedt voor jou interessant belastingvoordeel én is van grote betekenis voor de Gooise natuur. Het is ook mogelijk om het Goois Natuurreservaat te benoemen als erfgenaam. Vraag gerust onze gratis brochure aan via gnr.nl/nalatenschap. En ook voor bedrijven zijn er veel mogelijkheden om de Gooise natuur te steunen.

Meer weten of persoonlijk contact? Bel of mail onze coördinator fondsenwerving Eva Assink, e-mail assink@gnr.nl, telefoon 06 302 19 072. Zij vertelt je graag meer.

We zien je ook dit jaar graag weer terug in een van onze mooie natuurgebieden!

Gerelateerde berichten