GNR > Actueel > Nieuws > De Gooise natuur… voor altijd

De Gooise natuur... voor altijd

De Gooise natuur… voor altijd

 

”Als ik in oude fotoboeken kijk, zie ik mezelf als kind, spelend in de Gooise bossen. Ook later, toen ik zelf een gezin had, werd eropuit gaan in de natuur van het Gooi een vaste traditie. Er liggen voor mij zóveel oer-herinneringen in dit heerlijke gebied. Daarom vind ik het mooi om via mijn nalatenschap iets bij te dragen aan de bescherming van de natuur waar ik zoveel gelukkige momenten heb beleefd.’’

Veel mensen dragen de Gooise natuur een warm hart toe. Gelukkig maar, want voor het behoud en de bescherming van onze kwetsbare gebieden zijn mensen die haar willen steunen van het grootste belang.

Vraag onze gratis brochure aan

U kunt hieraan een belangrijke bijdrage leveren door het Goois Natuurreservaat op te nemen in uw testament. Wilt u meer weten? Vraag vandaag nog gratis de informatiebrochure ‘De Gooise natuur – toen, nu en straks’ aan. Lees alles over onze geschiedenis, wat wij doen om de natuur te beschermen en hoe u de Gooise natuur kunt benoemen als erfgenaam. Ga naar gnr.nl/nalatenschap of bel ons op 035 – 621 45 98. Wij staan u graag te woord.

Gerelateerde berichten