Agenda

donderdag
20-06-2019 | 19:00
tot donderdag
20-06-2019 | 20:30
Agenda
Avondwandeling Laarder Wasmeergebied

’s Avonds is alles anders!

Het Goois Natuurreservaat organiseert in samenwerking met IVN ’t Gooi (Instituut Voor Natuureducatie) op donderdag 20 juni een avondwandeling door het prachtige Laarder Wasmeergebied.

Dit gebied ligt bijna in de achtertuin van de bewoners van de nieuwe wijk Anna’s Hoeve. Voor hen is dit een uitgelezen kans om het gebied beter te leren kennen.

IVN-gidsen nemen u mee op een avontuurlijke zwerftocht door dit bijzondere gebied dat normaal gesloten is voor publiek. U wandelt langs vennetjes, zandverstuivingen, dop- en struikheide en bijzondere planten. Tijdens de wandeling vertellen de gidsen u alles over de flora, fauna en de historie van het gebied.

De wandeling start om 19.00 uur en duurt ongeveer 1,5 uur. Deelname is gratis.

Aanmelden is wel noodzakelijk en kan via: gooisnatuurreservaat@gnr.nl of telefonisch: 035-621 4598.Verzamelpunt is achter het Scoutinggebouw Heidepark, Weg over Anna’s Hoeve 3, 1223 PW Hilversum.

Lees meer
zondag
25-08-2019 | 09:00
tot zondag
25-08-2019 | 17:00
Agenda
5de Editie Gooise Heideloop

Op zondag 25 augustus organiseren we samen met de Gooise atletiekverenigingen GAC, Zuidwal en Tempo de 5de editie van de Gooise Heideloop

Door het recreatieve karakter en de verschillende afstanden kan iedereen getraind of ongetraind meedoen. Tijdens deze ‘lichte cross’ kan er genoten worden van de Gooise natuur en de schaapskudde. Je hoeft niet hard te lopen, wandelen of Nordic Walking is ook een optie. Je kunt allen komen maar ook met een groep. Kom dit jaar bijvoorbeeld met je teamgenoten, bedrijf of vriendenclub de vakantie afsluiten en het sportseizoen goed beginnen door je samen in te schrijven. 

De routes gaan over de Zuider-, Wester- en Bussumerheide. 

Kijk voor meer informatie op de website van de Gooise Heideloop of check de Facebookpagina. 
Inschrijven kan hier.

Lees meer