Ontmoet onze mensen
GNR > Actueel > Ontmoet onze mensen > Bestuurslid Marlous Verbeek, gemeente Huizen

Bestuurslid Marlous Verbeek, gemeente Huizen

Bestuurslid Marlous Verbeek, gemeente Huizen


Marlous Verbeek is geboren Leiden, studeerde kunstgeschiedenis, geschiedenis en internationaal recht. Ze werkte van 1981 tot 2014 bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Daar bekleedde ze veel verschillende functies in binnen- en buitenland.

Sinds 1983 woont ze in het, naar haar eigen zeggen, prachtig gelegen Huizen. Toen ze nog werkzaam was in Den Haag deed ze al veel vrijwilligerswerk in Huizen omdat ze het belangrijk vindt om wortels te hebben in je woonplaats. Van 2010-2014 was ze raadslid voor D66 en sinds 2014 is ze wethouder bij de gemeente Huizen.  In haar portefeuille heeft ze onder andere Natuur en landschap en Beheer en Openbare ruimte. Daarmee is ze ook bestuurslid bij het Goois natuurreservaat.

Koesteren

Marlous: ‘Ik woon op het Heidelaantje in Huizen, met overal hei om ons heen. Ik wandel veel en de afgelopen tijd heb ik het veel drukker zien worden in de natuurgebieden. Het behoud van de natuur vind ik belangrijk en we moeten met elkaar zorgen dat het op peil blijft. Het is een voorrecht om hier te wonen en dat moeten we koesteren. Een belangrijke taak voor het Goois Natuurreservaat.’

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd met *