GNR > Actueel > Nieuws > Voorlopig ontwerp Groene Schakel online

Voorlopig ontwerp Groene Schakel online

Voorlopig ontwerp Groene Schakel online

 

Provincie Noord-Holland heeft een voorlopig ontwerp gemaakt voor natuurverbinding De Groene Schakel die de natuurgebieden Anna’s Hoeve en Monnikenberg met elkaar verbindt.

Vanwege de uitbraak van het coronavirus is het helaas niet mogelijk om een inloopbijeenkomst te organiseren. Daarom organiseert de provincie de inspraak online. U kunt vanaf 8 april reageren op dit ontwerp. Het voorlopig ontwerp kunt u vinden op de website van de provincie: 

https://www.noord-holland.nl/Onderwerpen/Natuur/Projecten/Voltooiing_Groene_Schakel .

De Groene Schakel is een belangrijke grote natuurverbinding tussen het Gooi en de Utrechtse Heuvelrug ten oosten van Hilversum. De faunatunnel Monnikenberg en de natuurbrug Anna’s Hoeve vormen de basis van deze verbinding. De Groene Schakel maakt de Rijksweg A27, de spoorlijn Hilversum-Baarn en de weg over Anna’s Hoeve veilig passeerbaar voor dieren.

U kunt tot en met zondag 3 mei reageren op dit voorlopig ontwerp. U kunt ook een telefonische afspraak maken. Meer informatie vindt u op https://www.noord-holland.nl/Actueel/Archief/2020/Maart_2020/8_april_voorlopig_ontwerp_natuurgebieden_Groene_Schakel_online

 

Gerelateerde berichten