GNR > Actueel > Nieuws > Het Goois Natuurreservaat bedankt alle deelnemers van de Nationale Postcode Loterij

Het Goois Natuurreservaat bedankt alle deelnemers van de Nationale Postcode Loterij

Het Goois Natuurreservaat bedankt alle deelnemers van de Nationale Postcode Loterij

Dankzij 3 miljoen deelnemers aan de Nationale Postcode Loterij kunnen ruim 150 goede doelen, waaronder het Goois Natuurreservaat, hun werk doen. De Nationale Postcode Loterij steunt het Natuurreservaat al meer dan 25 jaar. Hartelijk dank aan alle deelnemers van de Nationale Postcode Loterij voor jullie steun aan de Gooise natuur! 

De Nationale Postcode Loterij steunt het Goois Natuurreservaat al sinds 1997. De jaarlijkse bijdrage van 900.000 euro vormt een onmisbare bijdrage voor de natuurbescherming in het Gooi. Het Goois Natuurreservaat zet zich al 90 jaar met veel aandacht en kracht in voor de natuur en het landschap in het Gooi. Mede dankzij deze continuïteit kunnen we doorgaan met ons werk en projecten starten die nodig zijn om de biodiversiteit te vergroten. Daarnaast zorgen we voor een optimale natuurbeleving voor vele mensen in en om het Gooi.

Het verschil maken

Zo openden we afgelopen jaar de schaapskooi in Laren. Dankzij een bijdrage van de Nationale Postcode Loterij konden wij die kooi weer in bezit krijgen en opknappen, net voor de lammertijd. De inzamelingsactie voor ecologische zaden waarmee -net als in de tijd van de erfgooiers- kleine bloemenakkers op de heide aangelegd kunnen worden, is een groot succes geweest. Dit jaar hopen we op een bloemenfestijn voor insecten en voor onze bezoekers op onze heidevelden! Ons hoogtepunt voor dit jaar is het Schaapscheerdersfeest op zaterdag en zondag 4 & 5 juni. Dan viert het Goois Natuurreservaat samen met alle inwoners van het Gooi en omstreken haar jubileum bij de schaapskooi op de Blaricummerheide.

En zo zijn er nog vele voorbeelden waarbij Stichting Goois Natuurreservaat samen met Stichting Steun Goois Natuurreservaat dankzij de bijdrage van de Postcode Loterij, het verschil kunnen maken voor de Gooise natuur én voor alle mensen die komen genieten.

Gerelateerde berichten