GNR > Actueel > Nieuws > Bedrijfsbeschermer aan het woord: Theehuis ‘t Bluk

Bedrijfsbeschermer aan het woord: Theehuis 't Bluk

Bedrijfsbeschermer aan het woord: Theehuis ‘t Bluk

Gideon de Looze is bedrijfsleider bij het populaire theehuis ‘t Bluk aan de Zuiderheide in Laren. ‘t Bluk is Bedrijfsbeschermer van het Goois Natuurreservaat sinds 2021.

Gideon: ‘Wij hebben de afgelopen jaren veel meer bezoekers op de Zuiderheide gezien en zijn hier heel blij mee. Helaas zorgt dit indirect ook ervoor dat er steeds meer aanpassingen aan de heide moeten plaatsvinden, hier is dan ook zeker budget voor nodig.

Samen staan wij sterk

‘Wij vinden het dan ook als bedrijf superbelangrijk om de “buren” hierbij te helpen, en zo samen te zorgen voor een hele goede samenwerking. Ook vraagt de natuur dit van ons, en de bezoekers. Samen staan wij sterk, op naar een nog mooiere heide en het behoud van de Gooise natuur.

‘Het belangrijkste is dat door de vele sponsors, bedrijven die meedenken het Goois Natuurreservaat ervoor kan zorgen dat de natuur elk jaar weer mooier is, waar wij met zijn allen van mogen genieten! Wat fijn! Onze gasten delen deze mening ook, en al helemaal in augustus als de heide volledig in de bloei staat, de runderen lekker over de heide lopen, de vogels lekker fluiten en wij als mensen hier van mogen genieten!’

www.bluk.nl

Gerelateerde berichten