Ontmoet onze mensen
GNR > Actueel > Ontmoet onze mensen > Bestuurslid Bart Heller, gemeente Hilversum

Bestuurslid Bart Heller, gemeente Hilversum

Bestuurslid Bart Heller, gemeente Hilversum


Bart Heller is geboren in Alkmaar en woont vanaf zijn tweede in Hilversum. Hij kwam als kind al veel op de hei om te spelen, crossen, vliegeren. Hij vond de grafheuvels langs de Erfgooiersstraat magisch en archeologie stond lang op zijn lijst als favoriete studie. Uiteindelijk is het politicologie geworden.

Tussen 1998 – 2001 is hij als wethouder Hilversum druk geweest met ecoduct Zanderij Crailoo. Op meerdere bestuurlijke vlakken is hij zijdelings betrokken geweest bij het werk van het GNR. Bart: ‘Aan de ene kant toevallig, maar dat bestaat niet. Het is een rode draad in mijn werkzame leven.’

Illusielandschap

Als wethouder van Hilversum heeft hij tegenwoordig natuur en groen, wonen, milieu, energie en klimaat in zijn portefeuille. Daarmee is hij ook bestuurslid bij het Goois Natuurreservaat.

‘Toen ik als kind rondstruinde op de Bussummerheide genoot ik al van het kenmerkende illusielandschap. Het voelde als een andere wereld. Dat we hier nog steeds van kunnen genieten laat voor mij de waarde van het Goois Natuurreservaat zien,’ aldus Bart.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd met *