Word Gooise Natuurbeschermer
Koester ons groene thuis

Word Gooise Natuurbeschermer

Heidevelden, bossen, zandverstuivingen en graslanden.. de Gooise natuur is ongekend gevarieerd. Dankzij natuurverbindingen, zoals ecoducten en dassentunnels, leven er in onze gebieden nu nog honderden soorten planten, dieren en insecten.

De Gooise natuur is ook kwetsbaar. In dit dichtbevolkte stukje Nederland willen wij ervoor zorgen dat onze natuur sterk en gezond blijft. Doet u mee? Dit kan al vanaf 2,50 euro per maand.

Uw bijdrage komt direct ten goede aan de natuur. Het Goois Natuurreservaat kan hiermee belangrijke projecten realiseren, zoals het planten van loofbomen voor een hogere biodiversiteit, tunnels onder wegen voor de vele dieren in onze gebieden of het aanleggen van nieuwe gebieden.

Als welkomstgeschenk ontvangt u onze bestverkochte wandelgids Voetstappenpad: een historische route rondom Hilversum door prachtig bos- en heidegebied. De route is goed in delen te lopen.

Meld u vandaag nog aan als Gooise Natuurbeschermer!

Met het afronden van de betaling gaat u ermee akkoord dat het Goois Natuurreservaat uw bijdrage maandelijks of jaarlijks incasseert.

{{ errors.first('form.total') }}

Aanhef*:
{{ errors.first('form.salutation') }}
{{ errors.first('form.firstName') }}
{{ errors.first('form.insertion') }}
{{ errors.first('form.lastName') }}
{{ errors.first('form.email') }}
{{ errors.first('form.emailConfirm') }}
{{ errors.first('form.zipcode') }}
{{ errors.first('form.conditions') }}
Niet alle verplichte velden zijn ingevuld
{{errorMessage}}