Periodiek schenken
Koester ons groene thuis

Periodiek schenken

Wilt u de Gooise natuur steunen zonder dat het je iets extra's kost? Met een periodieke schenking kan dit.

Wat is een periodieke schenking?

Een periodieke schenking legt u voor minimaal vijf jaar vast en is volledig aftrekbaar. De Belastingdienst betaalt mee aan uw gift. Hierdoor doneert u hetzelfde bedrag, maar zijn wij verzekerd van steun om de Gooise natuur te behouden en beschermen.

Alle voordelen op een rij

  • U mag uw schenking aftrekken van het belastbaar inkomen;
  • Het Goois Natuurreservaat is voor vijf jaar verzekerd van uw steun en kan hierdoor meer doen om de natuur te beschermen en versterken;
  • Uw gift komt 100% ten goede aan de Gooise natuur omdat goede doelen met een ANBI-status geen schenkbelasting hoeven te betalen.

Wat moet u doen?

Download de overeenkomst periodieke gift in geld via onderstaande knop. Wilt u dat wij uw periodieke schenking automatisch incasseren, download dan ook het formulier voor betalingsvolmacht.

Vul de overeenkomst in, print deze en stuur deze naar: Stichting Steun Goois Natuurreservaat t.a.v. Eva Assink, Antwoordnummer 1137, 1200 VB Hilversum.
Wij vullen vervolgens de overeenkomst verder in en sturen deze naar u terug. De overeenkomst kunt u vervolgens gebruiken bij de jaarlijkse belastingaangifte.

Download de overeenkomst

Download het formulier voor betalingsvolmacht