Groene Kring

Kantelwerk

In onze hectische maatschappij is het niet eenvoudig om rustige en stille momenten voor jezelf te nemen. Meditatief wandelen vertraagt letterlijk het doorgaans gehaaste tempo en helpt de aandacht op het hier en nu te richten. Een moment van rust en stilte voor jezelf. Even afstand nemen van de dagelijkse drukte.

Ellen Omvlee, eigenaar van Kantelwerk, verzorgt twee keer per maand een meditatiewandeling op de Tafelbergheide te Huizen, op de eerste zondagochtend en de tweede woensdag van de maand. Zij combineert mens, natuur, beweging, stilte en meditatie om te komen tot de broodnodige ontspanning die veel mensen met een druk bestaan ontberen.

De meditatiewandeling begint op zondag om 7.30 uur (vanaf december t/m februari om 8.00 uur) en op woensdag om 9.30 uur. In ongeveer anderhalf uur tijd komen verschillende meditatievormen aan bod. De wandeling wordt afgesloten met een uitwisseling van de ervaringen in de groep, onder het genot van een kopje thee in de frisse buitenlucht.

‘Ik vond het een bijzondere, prettige en rustgevende ervaring. Heerlijk om de dag zo te beginnen, ondanks het vroege tijdstip. Ik kan het anderen ook aanraden, het is een bijzonder moment voor jezelf’, aldus één van de deelnemers.
Opgeven kan via www.kantelwerk.nl of door een mail te sturen aan ellen@dekantelcoach.nl.

Deelname kost voor begunstigers van Goois Natuurreservaat € 11,00 (normaal € 12,50) per keer of € 50,00 (normaal € 55,00) voor een strippenkaart voor deelname aan 5 meditatiewandelingen.