Teamleider Beleid, Ondersteuning en Externe relaties

GNR > Teamleider Beleid, Ondersteuning en Externe relaties
Terug naar vacatures
Geinteresseerd?

Stuur je motivatie en je cv via onderstaande knop.

Soliciteer op deze functie

Het Goois Natuurreservaat zoekt een

Teamleider Beleid, Ondersteuning en Externe relaties

Fulltime, 36 uur per week

 

De Stichting Goois Natuurreservaat (GNR) zoekt een verbindende teamleider die leiding gaat geven aan veel verschillende clusters: (natuur)beleidsontwikkeling, interne bedrijfsvoering, HR, ICT, communicatie & fondsenwerving, educatie en vrijwilligers, secretariaat, financiële administratie, grondzaken en projecten. Vind je het leuk om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen? Ben jij die duizendpoot die ervan houdt om de handen uit de mouwen te steken maar die ook goed strategisch kan werken in een politiek-bestuurlijke context?

Dan hebben wij een prachtige baan voor je en willen we graag met jou in gesprek!

 

Goois Natuurreservaat in het kort

Al sinds 1932 beschermt het GNR natuur, landschap en erfgoed in het Gooi. Het versterken van de Gooise natuur en de biodiversiteit staat hierbij voorop. We zorgen dat deze gebieden met elkaar verbonden zijn, zodat dieren en planten zich veilig kunnen verplaatsen. Waar mogelijk verwerven we nieuwe natuurgebieden. Zo behouden we de natuur voor de generaties na ons. Een kwart miljoen inwoners geniet van deze mooie natuur van bijna 3000 hectare.

We zijn een regionale, slagvaardige organisatie met 43 medewerkers en werken samen met ruim 300 betrokken vrijwilligers.

 

Functie

Als leidinggevende van het team Beleid, Ondersteuning en Externe relaties (15 medewerkers) ben jij degene die binnen het GNR de verschillende onderwerpen, initiatieven, projecten en medewerkers aan elkaar verbindt. Omdat jij diverse clusters aanstuurt en leidinggeeft, overzie je gemakkelijk het geheel. Dat komt goed van pas bij de voorbereiding van de besluitvormende beleid- en bestuursdocumenten en procesbewaking daarvan. Je werkt nauw samen met de Teamleider Terreinbeheer om te zorgen dat er een sterke verbinding is en blijft tussen beleid en beheer.

Je zorgt dat actualiteiten en beleidsmatige en politiek-bestuurlijke ontwikkelingen die het GNR aangaan worden gevolgd, bepaalt samen met collega’s een passende strategie en deelt deze binnen het MT ter sparring en besluitvorming. Je adviseert daarin de directeur-rentmeester. Je bouwt aan en onderhoudt een netwerk van relevante contacten en interessante samenwerkingsverbanden.

Je voert regie op het proces van de ontwikkeling van het meerjarig beleidsplan van het GNR en het bijbehorende uitvoeringsprogramma. Je hebt ervaring met zaken als een goede management-jaarcyclus en een efficiënte bedrijfsvoering.

Je motiveert en stimuleert medewerkers en weet hun kennis goed in te zetten. Waar nodig pak je zelf het voortouw. Je bent lid van het MT en neemt de directeur-rentmeester waar tijdens verlof of kortdurende afwezigheid.

 

Profiel

  • Academische opleiding in een relevante richting (bijv. bedrijfskunde, bestuurskunde of biologie, ecologie)
  • Je hebt tenminste 5 jaar ervaring in een leidinggevende functie
  • Je beschikt over politiek-bestuurlijke sensitiviteit en hebt tenminste 3 jaar ervaring als adviseur of leidinggevende in een politiek-bestuurlijke of gemeentelijke context
  • Je hebt kennis van en affiniteit met natuurbeleid, -beheer en -behoud
  • Je hebt ervaring met management en organisatie en/of bedrijfskundige processen
  • Je hebt ervaring met verander- en ontwikkeltrajecten
  • Je bezit uitstekende communicatieve en netwerkvaardigheden, evenals tactische- en onderhandelvaardigheden
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en bent bereid om actief bij te dragen aan de dagelijkse gang van zaken

 

Aanbod

  • Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (jaarcontract) met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
  • Schaal 13 van de provinciale cao; (€ 4.838,84 – € 6.854,94* per maand bij fulltime, excl. IKB). Je exacte salaris bepalen we (binnen de schaal) op basis van je opleiding, kennis en ervaring
  • Een unieke werkplek midden in de natuur én vlak bij de Randstad
  • Uitdagende maatschappelijk relevante functie met voldoende uitdagingen
  • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 5.000, -* per vijf jaar
  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met onder meer een maandelijks individueel keuzebudget (IKB) van ruim 21% van je salaris, dat je kunt inzetten voor onder andere vakantiegeld, een dertiende maand of het kopen van extra verlof. Daarnaast is je pensioenvoorziening geregeld via het ABP en ontvang je een maandelijkse bijdrage in de ziektekosten

*Deze bedragen zijn exclusief de aanstaande cao-verhogingen.

 

Solliciteren

Geïnteresseerd? Stuur dan je korte motivatie en je cv naar vacatures@gnr.nl om te solliciteren. Voor deze procedure kun je reageren tot en met 26 mei 2024.
In de week van 3 juni vinden de eerste gespreksrondes plaats.

 

Vragen

Meer informatie over de inhoud van je werk of over de procedure? Neem dan contact op met Hilde Pietersma, HR-adviseur via 06-43629224 (ma t/m do) of vacatures@gnr.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.