Speelbos ‘t Laer

GNR > Faciliteiten > Speelbos ‘t Laer

‘t Laer is het eerste speelbos van het Gooi. Het is een populaire speelplek voor kinderen van 4 t/m 14 jaar, met uitsluitend natuurlijke speelelementen zoals een beekje, een boomstammenpad, holle weggetjes en nog veel meer. Kinderen kunnen zich uren uitleven met zand, water, keien, bomen klimmen en hutten bouwen. Voor de (groot-)ouders zijn er zitbanken.

Het speelbos is een gezamenlijk project van Goois Natuurreservaat en initiatiefnemers van IVN. Vele vrijwilligers hebben meegeholpen bij de aanleg. Het speelbos wordt gesponsord door onder meer de Vogelwerkgroep het Gooi en Omstreken, de Lakeland Foundation, Vitens, het IVN, Coöperatiefonds Rabobank Noord Gooiland, Kringloopcentrum Eemnes en de Nationale Postcode Loterij.

Alle dagen open

Speelbos ‘t Laer is open tussen zonsopgang en zonsondergang, zoals alle natuurgebieden van het Goois Natuurreservaat. Het adres is Oude Postweg 1, Laren. Er is beperkte parkeergelegenheid. Kom bij voorkeur met de fiets. Een donatie stellen we zeer op prijs. Hiervoor onderhouden we het speelbos. Gebruik hiervoor onderstaande knop:

Donatie voor speelbos ‘t Laer