Nalatenschap (erfenis)
Koester ons groene thuis

Nalaten aan het Goois Natuurreservaat


Heidevelden, zandverstuivingen, bossen en historische akkers... de Gooise natuur is ongekend gevarieerd. En ook zeer kwetsbaar in dit dichtbevolkte deel van het land.

Zorg er samen met ons voor dat onze natuur voor altijd behouden blijft. Dat kan door Stichting Steun Goois Natuurreservaat op te nemen in uw testament. Vraag vandaag nog gratis de informatiebrochure 'De Gooise natuur - toen, nu en straks' aan. Lees alles over onze geschiedenis, wat wij doen om de natuur te beschermen en hoe u de Gooise natuur kunt benoemen als erfgenaam.

Brochure aanvragen

Hebt u het Goois Natuurreservaat al opgenomen in uw testament, of overweegt u dit, en vindt u het prettig persoonlijk kennis met ons te komen maken? Neem gerust contact op met Eva Assink, coördinator fondsenwerving, e-mail assink@gnr.nl, telefoon 035 - 621 45 98.

Zij kozen ervoor de Gooise natuur op te nemen in hun testament

''Ik ben geboren en getogen in het Gooi, ik woon hier al 72 jaar. In al die jaren heb ik de natuur zien veranderen. En soms ook zien achteruitgaan. Het Goois Natuurreservaat zorgt goed voor het behoud van de kostbare natuur in deze dichtbevolkte regio. Ik wil dat dat zo blijft, ook als ik er niet meer ben. Daarom heb ik Stichting Steun Goois Natuurreservaat opgenomen in mijn testament.''
- Man, 72 jaar

''Als ik in oude fotoboeken kijk, zie ik mezelf als kind, spelend in de Gooise bossen. Ook later, toen ik zelf een gezin had, werd eropuit gaan in de natuur het van het Gooi een vaste traditie. Er liggen voor mij zóveel oer-herinneringen in dit heerlijke gebied. Daarom vind ik het mooi om via mijn nalatenschap iets bij te dragen aan de bescherming van de natuur waar ik zoveel gelukkige momenten heb beleefd.' 
- Vrouw, 75 jaar