Partners

De Friesland Zorgverzekeraar

Speciaal voor onze begunstigers: Het Groen & Fit Collectief.

Gezond voordeel voor jou en steun voor ons. Daar wordt iedereen beter van.
Het Groen & Fit Collectief is ontstaan vanuit een samenwerking tussen Goois Natuurreservaat en De Friesland Zorgverzekeraar. Samen ontdekten we een verband tussen lekker actief zijn in de natuur en een gezond gevoel. Vanuit deze samenwerking, heb je nu nog meer voordeel in het Groen & Fit Collectief.

Jouw gezonde voordelen

• 8% korting op de zorgpremie bij De Friesland
• Extra steun voor Goois Natuurreservaat
• Kies een gratis welkomstcadeau
• 10% korting op een doorlopende reis- en annuleringsverzekering

Voordeel voor jou, extra steun voor ons

Dankzij jouw deelname aan het Groen & Fit Collectief ontvangen wij € 15,- steun voor onze natuurlijke trimbaan. Een prachtig initiatief om bewegen in de buitenlucht te stimuleren. Samen met jou als natuurliefhebber maken we ons sterk om de gezondheid van iedereen te verbeteren. Doet je mee?

Fan van Fit

Als begunstiger en natuurliefhebber ontvang je 50 extra Fitpunten. Kies je voor het Groen & Fit Collectief dan krijg je 150 Fitpunten. Deze zijn om te besteden aan gratis producten, workshops en evenementen die bijdragen aan een fitter leven. Neem alvast een kijkje op Fan van Fit.

Nog meer korting?

Ben je al begunstiger van Goois Natuurreservaat? Dan geniet je nu al van 8% korting op de zorgpremie. Kies je voor € 500,- vrijwillig eigen risico dan krijg je € 22,- korting per maand en is de premie voor de Alles Verzorgd Polis € 71,95 per maand. Deze besparing kan al oplopen tot ruim € 200,- korting per jaar voor een gezin. De premie zonder vrijwillig eigen risico is € 93,95 per maand. (Premies inclusief 8% korting.)

Direct genieten van dit speciale voordeel?

Ga dan naar: www.defriesland.nl/gnr of bel met De Friesland via 058 291 31 31. Zij helpen je graag verder. Vermeld bij de aanmelding jouw speciale collectiviteitsnummer: 409702.
De korting wordt dan direct verrekend.