Groene Kring

Rebel en Schaap Boomverzorgers

Het bedrijf Rebel en Schaap Boomverzorgers uit Huizen bestaat al vele jaren, het is gespecialiseerd in het onderhoud van bomen. Het onderhouden en het op de juiste manier snoeien van een boom vergroot de levensduur van een boom. Dit is dus erg belangrijk.
Bij Rebel en Schaap Boomverzorgers wordt dit uitgevoerd door vakkundige  medewerkers met de juiste kennis en opleiding, en  met de liefde voor de natuur. Het bedrijf beschikt zelf over een uitgebreid machinepark, varierend van hoogwerkers tot versnipperaars en stobbenfreesmachines. Mocht de boom lastig zijn om erbij te komen dan komen de boomklimmers in actie, voor hen is elke boom bereikbaar!

Ook het kappen van bomen behoort tot de werkzaamheden, soms is een boom door schimmels of ziektes aangetast en ontkom je er niet aan de boom te kappen. Dit kunnen zij uitvoeren en mocht herplanting aan de orde zijn, zij leveren en planten ook nieuwe bomen.

Met de ervaren en vakkundige medewerkers en de duidelijke afspraken vooraf is Rebel en Schaap Boomverzorgers een betrouwbare partner om jouw bomen te laten onderhouden.

Een offerte is altijd vrijblijvend en je krijgt als begunstiger van het Goois Natuurreservaat 10% korting op het laten snoeien van jouw bomen.