Agenda
GNR > Winkel > Agenda producten > Maandelijkse excursie Plan Huydecopersweg november
Terug naar agenda
08/11 2024

Maandelijkse excursie Plan Huydecopersweg november

Tags: Excursie Plan Huydecopersweg
Gids IVN met groep

Door de vernieuwde aansluiting van Hilversum op de snelweg A27 is een waardevol stuk grond beschikbaar gekomen waar ingezet wordt op natuurontwikkeling, waterberging en recreatiemogelijkheden. Dit is het Plan Huydecopersweg. Kom mee op excursie en ontdek het nieuwe natuurgebied!

Een IVN-natuurgids leidt je tijdens deze excursie rond in het nieuw ingerichte gebied en vertelt wat het plan inhoudt. De werkzaamheden starten in oktober 2023 en lopen tot de zomer van 2024. De gidsen laten zien wat al gedaan is, wat nog gaat gebeuren en hoe de natuur zich ontwikkelt. Ook komt de historie van het gebied aan bod.

Wil je alvast meer weten over Plan Huydecopersweg? Kijk dan op gnr.nl/project-plan-huydecopersweg/

Tijdens deze excursie wandelen we ongeveer 3,5 km door het gebied. Met stops en uitleg zijn we zo’n 1,5 á 2 uur onderweg.

Het meenemen van honden is bij deze excursie niet toegestaan. De excursie gaat over terrein waar soms (nog) geen paden zijn. Doe stevige (wandel)schoenen aan. 

Data (2024):

08-11-2024

Kosten:

Gratis, maar een kleine vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

Aanmelden:

Aanmelden is vanwege beperkte capaciteit noodzakelijk. Stuur een e-mail naar gooisnatuurreservaat@gnr.nl of bel op werkdagen naar 035 – 621 45 98. Aanmelden kan uiterlijk tot de donderdag voorafgaand aan deze excursie, vóór 12.00 uur.