Nieuws

VACATURE | Word onderhoudsmedewerker bij Goois Natuurreservaat

13-09-2017

Heb jij een hart voor de natuur? En wil je bijdragen aan een goed onderhouden Goois Natuurreservaat? Word onderhoudsmedewerker bij GNR! We hebben een vacature.

Bij Goois Natuurreservaat (GNR) werken 28 enthousiaste medewerkers, waarvan 17 bij de afdeling terreinbeheer. Tal van vrijwilligers ondersteunen bij het beheer van de terreinen. Ook de komende jaren zal GNR hard aan de weg blijven timmeren en een prominente rol vervullen bij het behouden van de groene identiteit van het Gooi. Om dit optimaal te kunnen doen, zoeken we binnen de afdeling terreinbeheer een:

Onderhoudsmedewerker natuur en recreatie (m/v)
36 uur per week

Het gaat vooralsnog om een tijdelijke functie voor de duur van een jaar (met uitzicht op een vaste aanstelling). De functie is gewaardeerd op schaal 5 volgens de CAP van de provincie Noord-Holland.

Wat houdt de functie in?

De medewerker verricht in een klein slagvaardig team van terreinmedewerkers de voorkomende werkzaamheden zoals onderhoud van terreinbebording, recreatiemeubilair, rasters en publieksdoorgangen, wandel-, fiets- en ruiterroutes, de afvoer van vuilstorten, maai- en snoeiwerkzaamheden en overig onderhoud zoals van gebouwen, installaties. Daarnaast assisteert de medewerker bij de verzorging van het vee (runderen, geiten en schapen) en het onderhoud van de daarbij behorende voorzieningen alsmede bij evenementen voor het publiek.

Functie-eisen

Wij vragen een een enthousiaste allround handige en servicegerichte medewerker die beschikt over een afgeronde technische opleiding op LBO/MBO-niveau. Goed kunnen samenwerken is een must. Je beschikt minimaal over enkele jaren praktijkervaring bij een aannemings- of loonbedrijf en bent woonachtig in de streek. Kennis van en vaardigheid met relevante machines en gereedschappen en affiniteit met natuur- en landschapsbehoud en rijbewijs B/E zijn een vereiste. Daarnaast strekt een tractorrijbewijs tot de aanbeveling.

Wat mag je van GNR verwachten?

Het salaris is conform de rechtspositieregeling van de Stichting Gooisch Natuurreservaat en is gebaseerd op de arbeidsvoorwaarden van de provincie Noord-Holland. Er is sprake van een 36-urige werkweek. Voor het werken tijdens weekenden en op zon- en feestdagen wordt een toeslag verstrekt.

Meer weten? En solliciteren.

Voor het verkrijgen van aanvullende informatie kun je contact opnemen met Hoofd Terreinbeheer de heer ing. P.G.M. Hulzink: 035-621 45 98. Stuur je sollicitatiebrief bij per e-mail vóór 9 oktober 2017 naar gooisnatuurreservaat@gnr.nl o.v.v. 'sollicitatie onderhoudsmedewerker natuur en recreatie' t.a.v. ing P.G.M. Hulzink of per post naar Stichting Gooisch Natuurreservaat, Postbus 1001, 1200 BA Hilversum, t.a.v. ing P.G.M. Hulzink.