Nieuws

Lentefeest groot succes!

Op tweede paasdag vierden we traditiegetrouw de lente in de Schaapskooi op de Blaricummerheide. Het was een feestelijke dag! We konden meer dan 1000 enthousiaste bezoekers verwelkomen. Zij genoten volop van de zon, het zoeken van paaseitjes, knutselen en natuurlijk van het knuffelen met de lammetjes!

Ook dit jaar had de Paashaas zijn best gedaan om zo veel mogelijk paaseitjes te verstoppen in de kraal bij de Schaapskooi. De gevonden eitjes konden de kinderen verzamelen in de mandjes die ze zelf, met behulp van een aantal enthousiaste vrijwilligers, gemaakt hadden.

In de schaapskooi werd er volop geknuffeld met een aantal van de 82 lammetjes die dit voorjaar geboren zijn in de schaapskooi. Buiten stond de Gooische Koffiebus en zorgden de ijsjes van ijssalon De Hoop voor de nodige verfrissing.

Foto’s van deze feestelijke dag zijn hier terug te kijken via Flckr

Deze feestelijke dag was voor alle bezoekers gratis, maar er was natuurlijk mogelijkheid voor een vrijwillige bijdrage in de daarvoor aanwezige ‘doneerbus’. Mocht deze niet opgevallen zijn dan kan er altijd nog gedoneerd worden via deze website. 

Ons volgende evenement is het Schaapscheerfeest en staat gepland op zaterdag 1 juni. Volg de Facebookpagina van het Goois Natuurreservaat voor meer informatie over deze dag.