Nieuws

Klaverblad Voetstappenpad wandelrally op zondag 21 mei

11-05-2017

De markering van het historische Voetstappenpad rondom Hilversum bestaat uit fraaie betonnen wegwijzers, met een voetafdruk. Sinds 2016 wordt door atletiekvereniging GAC een wandelrally over dit Voetstappenpad georganiseerd. Dit jaar is dat op zondag 21 mei. Atletiekvereniging GAC geeft hiermee een visitekaartje af voor de groeiende afdeling sportief wandelen en nordiccen.

Kosten voor deelname bedragen slechts zeven euro. Alle inschrijfgelden komen ten goede aan het Goois Natuurreservaat.

Afstanden

Getrainde wandelaars lopen graag het gehele traject van 29 kilometer. Zij zien deze rally als een goede voorbereiding voor hun deelname aan de Nijmeegse Vierdaagse. De deelnemers hebben ook de keuze om de helft van het traject te lopen. Zij kunnen dan per trein vanaf station Hollandsche Rading eerder terugkeren. 

Start & finish

De start en finish is gelegen bij de ingang van het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid op het Mediapark. Daar is gratis parkeergelegenheid. Men kan starten tussen 8:00 en 11:00 uur en krijgt daarbij een wandelkaart met beschrijving van de route alsmede na terugkeer een blijvende herinnering. Halverwege wordt een flesje water uitgedeeld en een dextro.

Inschrijving voor de wandelrally vindt plaats via de website www.voetstappenpad.nl. Hier is alle informatie over het evenement te vinden.