Agenda

Gooise Heideloop

27-08-2017 - 10:00/14:00 |

De organisatie van de Gooise Heideloop is een unieke samenwerking tussen de Gooise atletiekverenigingen GAC, Zuidwal en Tempo met het Goois Natuurreservaat. Als frequente gebruikers van deze natuurgebieden, willen de atletiekverenigingen laten zien welke prachtige natuurlijke omgeving GNR met trots beheert en onderhoudt. De opbrengst van de Gooise Heideloop komt dan ook ten goede aan het in stand houden van het ruim 2.800 hectare tellende Goois Natuurreservaat.

De routes
Over de Zuider-, Wester- en Bussumerheide worden drie schitterende routes uitgezet van 2,5, 5 en 10 kilometer. Iedereen kan meedoen, ook als je geen lid bent van een atletiekvereniging. Deelname is mogelijk als hardloper, als Nordic walker of als wandelaar. De derde editie van deze recreatieve loop -zonder tijdregistratie- gaat door dwars de natuurgebieden. De heidevelden staan volop in bloei en de grote schaapskudde van GNR staat langs de route te grazen. 

De Gooise Heideloop wordt georganiseerd door de Gooise atletiekverenigingen GAC (Hilversum), Zuidwal (Huizen) en Tempo (Bussum) in samenwerking met Goois Natuurreservaat. Inschrijven voor de Gooise Heideloop kan via http://www.inschrijven.nl

Starttijden
Hardlopen: 10.00 uur
Wandelen: 10.05 uur
Nordic walken: 10.05 uur