Agenda

Gooise Heideloop

26-08-2018 - 10:00/14:00 |

UPDATE:

De start- en finishlocatie van de Gooise heideloop is op de parkeerplaats bij het Sint Janskerkhof, naast het Geologisch Museum Hofland aan de Hilversumseweg (N525) in Laren. Hier zijn ook kleedruimtes en toiletten aanwezig. Voor inschrijving op de dag zelf; er kan met PIN worden betaald!

 

26 augustus 2018: 4e Gooise Heideloop

De organisatie van de Gooise Heideloop is een unieke samenwerking tussen de Gooise atletiekverenigingen GAC, Zuidwal en Tempo met het Goois Natuurreservaat. Als frequente gebruikers van deze natuurgebieden, willen de atletiekverenigingen laten zien welke prachtige natuurlijke omgeving GNR met trots beheert en onderhoudt. De opbrengst van de Gooise Heideloop komt dan ook ten goede aan het in stand houden van het ruim 2.800 hectare tellende Goois Natuurreservaat. 

De Gooise Heideloop wordt georganiseerd door de Gooise atletiekverenigingen GAC (Hilversum), Zuidwal (Huizen) en Tempo (Bussum) in samenwerking met Goois Natuurreservaat. Inschrijven voor de Gooise Heideloop kan vanaf 7 juni 2018 via http://www.inschrijven.nl

Dit jaar is nieuw de Jeugdloop!

Er kan worden ingeschreven voor de Jeugdloop van 1,2 km en voor de 5 km en 10 km.

Bij voorinschrijving zijn de kosten €3 voor de Jeugdloop en €5 voor de deelnemers aan de 5 en 10 km.
Inschrijven bij de start op 26 augustus kan ook. Dan zijn de kosten voor de Jeugdloop €4 en voor de deelnemers aan de 5 en 10 km €7.

De starttijden zijn (voor alle routes en afstanden):

Jeugdloop: 9.40 uur
Hardlopen: 10.00 uur
Wandelen en Nordic Walken: 10.05 uur